Waar kunt u praktijkspeuren in uw regio?

Op deze pagina vindt u de instructeurs die de opleiding Speurhondeninstructeur Praktijkspeuren bij het Speurhonden Training Center met goed gevolg hebben afgerond.

 

Daarnaast scholen deze instructeurs zich regelmatig bij op het gebied van neuswerk. D.m.v. het volgen van aanvullende cursussen, deelname aan relevante seminars en stages bij o.a. Judith Strijbos van Dog On Track, in Den Haag/Wassenaar. Judith is gediplomeerd hondengedragstherapeut (Van Hall / DogVision) en (speur)instructeur. Ze is al sinds 2003 actief in het opleiden en begeleiden van speurcombinaties. Dog On Track en het STC hebben al jaren een goede samenwerking...

 

U herkent een STC-gediplomeerd instructeur aan het logo op hun website. Het jaartal geeft aan dat de instructeur gedurende dat jaar wekelijks speurlessen geeft en zich regelmatig bijschoolt. Bij deze instructeurs krijgt u professioneel les in het Praktijkspeuren. Zij leren u hoe u uw hond kunt ‘lezen’, hoe u de speurlijn het beste kunt hanteren, hoe de speurconcentratie bij uw hond wordt opgebouwd terwijl de sporen langer en/of moeilijker gaan worden. Met andere woorden, hoe u een perfecte speurcombinatie met uw hond gaat worden!

 

STC speurhondenscholen in Nederland: